Personifiering av HR

Hvor pasjon møter
yrker i hver
talentreise

Personifiering av HR

Hvor pasjon møter
yrker i hver
talentreise

Siden 2007 har Soprana vært en leder innen rekruttering ved å tilby spesialiserte tjenester innen hotellbransjen, samt IT- og digitalmarkedsføringssektoren i Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Ekspertisen vår innen internasjonal ansettelse, rekruttering, outsourcing, employer branding og ledelsestrening styrker kundene våre så de effektivt kan konsentrere innsatsene sine mot virksomhetens vekst.
"Vi har likt å jobbe med Soprana og dere reddet oss med å raskt finne en meget talentfull kjøkkensjef når vår egen ble sykemeldt."
Jostein Wang
Hos Soprana utnytter vi banebrytende digitale rekrutteringsstrategier og AI-drevne løsninger for å bruke en kandidatfokusert tilnærming. På denne måte har vi kontakt med topptalenter over hele verden til virksomheten din. Rekrutteringsprosessen vår er forbedret med innovative verktøy og algoritmer som er utviklet av våre interne eksperter. Dette sikrer en strømlinjeformet og effektiv utvelgelsesprosess. Forpliktelsen til fremragende rekruttering er utformet for å lette ekspansjonen av bedriften din. Vi er dedikerte til å rendyrke rekrutteringsprosessen og fremme en positiv arbeidsplasskultur, i tråd med oppdraget om å dele vår kunnskap og erfaring med deg. Sammen har vi som mål å oppnå enestående resultater og tilpasse oss arbeidsmarkedene på tvers av tjenesteregionene våre som stadig er i endring, og sette nye standarder innen internasjonal rekruttering og skreddersydde HR-løsninger.

Team

Hos Soprana er teamet vårt største aktivum og består av dyktige internasjonale rekrutterere og hodejegere, som alle har over 20 års erfaring i rekrutteringsbransjen. Ekspertene våre er ikke bare spesialister på rekruttering, de har også førstehånds erfaring innen feltene de jobber med. Dette sikrer en dyp forståelse for nyansene og kravene innen hver sektor.
Spesialistene våre har blitt tildelt sertifiseringer i avanserte metoder, inkludert The Talent Dynamics psychometric-testsystemet for både enkeltpersoner og team, Employer Branding-strategier og coaching. Denne kombinasjsonen av erfaring og spesialisert kunnskap gjør det mulig for oss tilby uovertruffen service, koble den rette talenten med den rette muligheten, samtidig som vi fremmer vekst og eksellense i organisasjonen din.